Webbplatsens syfte

Syftet med denna webbplats är att åstadkomma en informationsbank och en ökad transparens inom Brännö Bys Samfällighetsförening (BBS) för att göra det lättare att sätta sig in dess verksamhet.

Här kan du hitta offentlig information om BBS som behöver kompletteras eller är svåråtkomlig via föreningens officiella hemsida, brannoby.se. I skrivande stund finns det olika faktorer som gör informationen svåråtkomlig via denna kanal: Information om föreningens historik, såsom ekonomi och medlemmarnas motioner etc. publiceras i ett svårtillgängligt format eller inte alls. Motionerna till denna årsstämma är inte heller längre tillgängliga via brannoby.se. Sökmaskiner har begränsad åtkomst till brannoby.se, vilket gör det svårt att hitta information med hjälp av t.ex. Google.

Om du vill fortsätta din egen dokumentation av samfällighetsföreningen med denna webbplats som utgångspunkt, så får du gärna kopiera den. Webbplatsen har skapats med ett gratis wordpress konto och kan enkelt exporteras för att sedan importas med ditt eget konto. Anmäl ditt intresse via kontaktformuläret.

För den som inte känner sig riktigt hemma i mötesterminologi kan föreningslivets ordlista från forening.se vara ett bra stöd.

Powered by WordPress.com.

Up ↑